12.-13.12. osallistuimme Voittaja -09 ja Pohjoismaiden Voittaja -09 näyttelyihin Helsingissä. Ensiksi lauantaina oli vuorossa Voittaja -09, jonne koiristamme osallistui ainoastaan Simo. Simo kiisi ruotasalaisen Dodo Sandahlin arvostelemana aussien urosten voittoon ja sai uuden tittelin V-09 nimensä eteen.

Sunnuntaina Pohjoismaiden Voittajassa Simo esiintyi jälleen upeasti omaan energiseen taapaansa ja britti tuomarimme Jeff Luscot nosti Simon lauantain tapaan urosten voittajaksi ja Simo sai jo toisen uuden tittelin, PMV-09 saman viikonlopun aikana!

Sunnuntaina Simon lisäksi huskyjamme edustivat Leader ja PIhla. Leader voitti käyttöluokan urokset ja sijoittui lopulta PU-kisassa 3. kera vara-sertin ja vara-cacibin. Huskytuomarina toimineen Tuula Prattin mielestä PIhla oli vielä turhan pentumainen, ja saisi vielä kehittyä, joten tällä kertaa menestystä ei PIhlalle tullut, mutta hienosti pikku neitimme jaksoi pitkän viikonlopun pääkaupunkiseudun vilinässä ja käyttäytyi koko ajan varsin mallikkaasti.

 

Tähän oli hienoa lopettaa näyttelykausi 2009. Messarissa oli jälleen omanlaistansa tunnelmaa, vaikkakin kiirettäkin riitti, kun husky ja aussikehät menivät täysin päällekäin. Oli hienoa nähdä jälleen niin paljon tuttuja, kiitos kaikille mukana olleille mukavasta seurasta! Kiitos Marjolle Simon esittämisestä molempina päivinä.

 

vasemmalla Simo V-09 Marjon esittämänä, tuomari Dodo Sandahl. OIkealla kaunis rop-koira Selma

kuva: Elina Alanen

vas. Simo PMV-09 tuomarina Jeff Luscot, oik. Selma

kuva: Elina Alanen

 

Nyt on hyvä jäädä joulun viettoon! Odotamme kovasti lumisateita, jotta treenit pääsisivät kunnolla etenemään. Edelleen jäiset urat ovat olleet haittana ja aiheuttaneet ylimääräisiä treenaustaukoja.