Kauden päätöskilpailut ajettiin Raajärvellä. Osallistuimme keskipitkälle matkalle avoimeen luokkaan, joki olisi ollut myös SM-kilpailukoe, mutta koska puhdasrotuisia osallistujia oli niin vähän, SM-koetta ei ikävä kyllä tullut. Sama ilmiö on ollut pitkin kautta pidemmillä matkoilla ja suuremmissa luokissa havaittavissa.

Kilpailut eivät menneet suunnitelmien mukaan. Kilpailu alkoi perjantai iltana, Kisa koostui kolmesta 50km matkasta, joiden välissä oli 6h tauot. Ensimmäinen osuus ajettiin pimeässä, ja Jussi ajoi harhaan reitiltä, ja joutui palaamaan omia jälkiään takaisin, mikä toi pari lisäkilometriä koirille. Sama kohtalo oli tosin suurimmalla osalla luokan ajajista. Suurin murheen aihe oli kuitenkin Iknekin loukkaantuminen tällä ensimmäisellä taipaleella. Iknek upposi uran läpi, ja jouduttiin ottamaan rekipussiin loppumatkaksi. Alkuun näytti siltä, että tassu olisi vain venähtänyt, mutta kun Iksu maanantaina edelleen ontui tassuaan, veimme sen röntgenkuviin, ja tassu oli ranteesta murtunut. Todella kurja päätös nöäin upean koiran kilpauralle! Murtuma oli sen verran hankala, ettei eläinlääkärimme halunnut sitä leikata, vaan Iksu on nyt kipsihoidossa, kipsin poisto ja kontrollikuvat ovat edessä kesän alussa. Nyt emme voi kuin toivoa parasta.

Iksun poisjäänti näkyi vauhdeissa, pehmeillä urilla yhdenkin koiran poisjääminen on merkittävä, varsinkin nyt, kun yksi vahvimmista koirista ja  luotto kisajohtajamme oli pois peleistä. Koirat selviytyivät kuitenkin kunnialla seuraavista etapeista, ja loppusijoitus oli 4. ja puhtaista huskyista 2. kera REK2 tuloksen. Kilapilu oli myös Iron Finn Cupin viimeinen osakilpailu, ja Jussi sijoittui kokonais cupissa 2. ja puhtaiden huskyjen sarjassa 1.!