Siperianhuskyjen vuosittaista erikoisnäytteyä vietettiin tänä vuonna Kausalassa 18.-19.8. Paikalle oli ilmoitettu ennätysmäiset 283 huskya! Tuomareina toimivat Gunilla Sandberg sekä Anna Törnlov.

Erikoisnäyttely sujui koiriemme osalta tuomareiden tiukan linjan vallitessa varsin erinomaisesti. Lauantaina vuorossa olivat urokset, ja koiristamme oli ilmoitettuna Vidar, Balder, Leader ja NanTan. Vidar sai hyvän laatumaininnan, NanTan erittäin hyvän ja Leader ja Balder erinomaisen. Leader sijoittui vielä massivisessa avoimessa luokassa upeasti 4., Balderkin pääsi jatkoon käyttöluokassa aina viiden parhaan joukkoon.

Sunnuntaina oli tyttöjen vuoro astella kehään. Pikku oravamme Pihla hurmasi tuomarin ja sai erinomaisen laatumaininnan. Luokassaan Pihla oli viiden parhaan joukossa, mutta aivan sijoituksille Pihla ei kuitenkaan yltänyt. Hiisu ja Nuna olivat molemmat ilmoitettuina käyttöluokkaan, ja palkittiin molemmat erinomaisina. Hiisu sijoittui vielä suuresta luokasta 4.! Prinsessamme Jinli edusti jälleen veteraaneissa, ja päätyi upeasti 11.5 vuoden iässä veteraaninarttujen 4.!

Päivän kruunasi kasvattajaluokkamme hieno BIS2 sijoitus useiden esitetyjen luokkien joukosta. Luokka palkittiin myös kunnia palkinnolla! Luokassa mukana olivat FI KVA Icesmile's Balder, FI KVA Icesmile's Shaman, FI KVA Icesmile's Nuna, FI KVA Icesmile's Winona. Kiitokset Anskulle Hiisun upeasta esittämisestä kasvattaluokassa!

Erikoisnäyttelyssä on perinteisesti palkittu myös edellisen kauden voitokkaimmat koirat. Suomalaisen Siperianhusky Seuran Vuoden Johatajakoirana palkittiin tänä vuonna upea Hiisumme (FI KVA, SM-REKÄ-JOH-09 Icesmile's Winona)!

Kahta viikkoa ennen huskyerkkaria viettivät aussit omaa erikoisnäyttelyään Lahdessa. Koiristamme ainoastaan Simo oli ilmoitettuna ja Simo sijoittuikin uroksista 4.

 

kasvattajaluokka BIS 2

Hiisu (FI KVA, SM-REKÄ-JOH-09 Icesmile's Winona) käy eri 4 SHS:n erikoisnäyttelyssä 2010.

Hiisu on nyt myös astutettu ja odotamme neljättä Icesmile's pentuetta syntyväksi syksyn aikana!