Taas on vierähtänyrt aikaa viime päivityksestä. Viimeisen kuukauden tapahtumista mainittakoon muutama asia.

Ensinnäkin laumamme uudeksi jäseneksi tuli Arctic Soul Icesmile, kutsumanimeltään "Artti". Artti on oman Iknekimme ( SM-REKÄ-JOH-08 FI KVA Icesmile's Iknek) ja hienon Arctic Soul Cool Caramelin ("Karkin") jälkeläisiä. Kyseessä on aivan hurmaava ja reipas siperiahuskynuorukainen.

Suomalaisen Siperianhuskyseuran (SHS) vuosikokouksessa Jussi palkittiin vuoden parhaana pitkän matkan ajajana. Jussi arvostaa saamaansa tunnustusta suuresti.

Jussi valittiin myös SHS:n hallitukseen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Jussi suhtautuu nöyrästi kyseiseen valintaan, tietoisena siitä, että kyseiset tehtävät eivät aina ole kovinkaan kiitollisia.

Leaderistamme (Shaman) tuli Rovaniemen 29.6.2012 näyttelyn jälkeen kaksoisvalio, elikkä Leader "valmistui" myös muotovalioksi. Leaderin vielä vahvistamaton nimi titteleineen kuuluu nyt SM-REK-6-12 FI MVA FI KVA Icesmile's Shaman.

Australianteerierit ovat myös pärjänneet näyttelykehissä hienosti. Verna (Bluepepper's Squirrel Princess) on aloittanut uransa hienosti ollen jo useammassa näyttelyssä ROP-pentu.Myös Simo (Bluepepper's Smile) on pärjännyt hienosti. Aussiemme kuulumisista ja muistakin asioista tarkemmin lisää lähiaikoina.

Alkukesä on ollut viileä, ja olisi mahdollistanut myös ainakin kevyemmän treenaamisen. Icesmile's kennelissä on kuitenkin maltettu keskittyä kokonaan kesäloman viettoon. Keskeisenä asiana koirillamme on lepäily. Tärkeinä asioina on hyvä terveellinen ruoka lisättynä raikkaalla vedellä. Uskoaksemme nämä antavat hyvät lähtökohdat tulevan syksyn ja talven haasteisiin.