Koirien kanssa osallistuttiin Suomalaisen Siperianhuskyseuran (SHS) mestaruuskilpailuihin keskipitkän (MD) avoimeen luokkaan Rautavaaran Metsäkartanolla. Lauantaina ajettiin 14- ja sunnuntaina 12 koiran kanssa.
Ajourat olivat hyvässä kunnossa joskin muutamissa kohdissa haastavia isolle valjakolle. Ilma oli turhan lämmin etenkin sunnuntaina. Lämpimyyttä ajatellen ajoura kulki onneksi suuremmaksi osaksi varjoisessa metsässä, vaikkakin metsäpätkät olivat isolle valjakolle turhan mutkaisia. Lauantain kisaan sisältyi pieniä ajajasta johtuvia ongelmia. Jälleen kerran todettiin, että tiimin heikoin lenkki oli jalaksilla. Sunnuntai sujui koko tiimiltä ongelmitta. Keskipitkän kisamatka ajettiin kahtena lenkkinä. Sunnuntain ensimmäinen kierros ajettiin vielä reippaasti mutta ilman lämmetessä sovittiin koirien kanssa, että kenenkään on turha lämmetä liikaa ja ajellaan päivän nimen mukaisesti sunnuntaiajelua.

Jussi koirineen voitti MDU luokan, valjakossa juoksivat: Hiisun (Winona) 1. -pentue Nilak, Shila, Sedna, Nukka, Atka, Karpok, Ulva, sekä 2.-pentueesta Malina, Sura ja Desna, Iknekin jälkeläiset Kikapu ja Artti (Arctic Soul Icesmile) sekä Nantanin pojat Brave (Janutak Braveheart) ja Gustav. Ensimmäisenä päivänä johdossa olivat Nilak, ja Shila. Toisena päivänä kokemusta Shilan parina hankkimassa oli Malina.

Näillä näkymin koirien kanssa keskitytään nauttimaan nyt keväästä ja pienemmistä ja pitemmistä retkiajeluista.