Kennelliitto on nyt vahvistanut Anokin ja Freyan valionarvot. Iina odottaa vielä vahvistusta. Mikäli Iinan vahvistus ehtii tämän vuoden puolelle, on vuonna 2009 koiristamme 12 saanut käyttövalionarvon! Lisäksi Sakke-aussi on kasvattanut tittelirivistöään tämän vuoden puolella Viron ja Latvian valionarvoilla ja odottaa kansainvälisen muotovalion arvonsa vahvistamista.

 

Treenailuja on syksyn aikana häirinneet jäiset kelit, jotka ovat aiheuttaneet pitkiäkin taukoja treeneihin. Lunta saimme hetkellisesti jo varsin kivasti maahan, mutta nyt se on jälleen muuttunut vedeksi ja jääksi..Treenien aikana iloksemme Pihla, joka ehti loppukeväästä ainoastaan pari kertaa kokeilla pienen matkaa valjakkokoirana on osoittanut suurta innokkuutta työhönsä. Lisäksi Kiki on juossut treenejä johtajana ja osoittanut lahjojaan myös johtajakoirana.

 

Kotisivut alkavat pikku hiljaa valmistua (http://personal.inet.fi/koti/icesmile). Kaikki koirat ovat saaneet omat esittelynsä ja kuvia kuvagallerioihin lisäillään pikku hiljaa.