Kuten aiemmin todettiin blogipalvelimen kanssa on ollut todella suuria ongelmia, mutta toivottavasti ne ovat nyt jääneet taakse.

Icesmile's koirien kuulumisista kiinnostuneet voivat seurata kennelin kuulumisia myös facebookissa. Siellä on avoin ryhmä nimellä Icesmile's Siberian huskies. Ryhmään liittyminen on myös mahdollista. Ko. sivustolle tulee päivityksiä ja valokuvia huomattavasti useammin kuin tälle blogisivustolle.

Australianterrierit Simo ja Sakke ovat jatkaneet menestyksellistä näyttelykiertuettaan nyt kesän aikana. Toivomme saavamme niistä kuvia ja päivitettyä näyttelytilastoa tänne pikapuoliin.

Siperianhuskymme ovat myös voineet hyvin. Päivittäisten juoksutustarhoissa jaloittelun lisäksi pienemmillä kokoonpanoilla, käytännössä kahden huskyn kanssa on kuljettu marja- ja sienireissuilla. Tai on vaan muuten vain retkeilty lyhyitä reissuja. Useimmilla nartuistamme on ollut juoksuaika ja urokset ovat ymmärrettävästi käyneet ns. kierroksilla. Hiisu, yksi upeimmista nartuistamme lähti eilen riijuureissulle. Tästä(kin) päivityksiä piakkoin.