Osa koirista kävi 7.-8.2.2015  reippailemassa Kiirunassa Ruotsissa. Kyseessä oli avoimet pohjoismaiden mestaruuskisat. Monien vaiheiden jälkeen koirien kanssa päädyttiin ajamaan pienessä MD 6-luokassa (keskipitkä matka, kuuden koira luokka). Matkana oli n. 40 km/päivä. Mestaruusarvoa luokassa ei lopulta ollut koska osallistujia oli vain Suomesta. Osa Norjalaisista oli joutunut jäämään pois kisoista sääolosuhteiden ja teiden sulkemisen vuoksi. Siperianhuskyjen luokassa C sijoituttiin toiseksi.
Viikonloppuun mahtui monenlaista keliä aurinkoisesta säästä kovaan myrskyyn. Lauantaina ajoura oli suurelta osin erittäin surkea, haastava ja koirien terveyttä ajatellen jopa vaarallinen. Ura oli pehmeä, ja koirat tipahtelivat uralta jatkuvasti. Kovan tuulen vuoksi uraa ei erottanut eikä uramerkkejä nähnyt osalla matkaa lainkaan. Koirat onneksi osasivat kävellä reittiä pitkin. Sama ongelma oli tietysti kaikilla MD -luokan ajajilla. Jotain urasta ja nopeudesta kertoo 40 km:n matkaan käytetty aika 2.41,27. Sunnuntaina ura oli "töppyräinen", mutta huomattavasti edellistä päivää parempi.
Kisaan osallistuivat vajaan viikon päästä 10-vuotta täyttävä Nantan ja nuoremmasta ikäluokasta Nantanin pojat Brave ja Gustav sekä Nilak, Shila ja Artti. Kisa oli Artille ensimmäinen ulkomaan kisa. Atka oli myös mukana varakoiran roolissa ja se sai pitää lomaviikonlopun.